Hej på er!

Vet att jag inte har varit den bästa på att blogga på sistone men känns inte som jag har mycket att säga mitt i veckorna eftersom det är i stort sett likadant varje dag med jobb.. 🙂

Nu är helgen förbi i alla fall så har ju lite att dela med mig 😉 Okej så fredagen.. Började med att jag fick sovmorgon o jobbade bara några få timmar på dagen då Chris va hemma också. På kvällen gick Chris o Jen ut på middag o va hemma runt 10.30pm med tacos från Taco Bell till mig, mums! 😀 Sen kom Pau o hon plattade håret här snabbt sen drog vi ut. Det blev The Corner bara eftersom det knappt är några fester nu när det är finals för alla studenter o snart jullov, plus vi kom iväg sent också. Vi drog först till No. 3 men det va lite smådött denna dag men vi träffade ändå några vi kände. Vi var bara på 3 en liten stund, sen gick vi bort till Trinity för ja skulle säga hej till Matt som jobbade, han frågade om vi ville in o ja sa att vi inte hade några ID. Det var en liten kö o sen släppte Matt in oss ändå. Första gången där o det var grymt kul! Typ 3 våningar, en balkong o grym musik!! Träffade Mike, Nick o Bryan där. Träffade även en kille som jag tydligen skrikit efter någon gång den här terminen för dem haha xD När det stängde stod vi utanför ett tag som många gör o snackade med folk. Stod med Bryan bland annat, sen dök Samir upp! Som vanligt, haha. På något sätt stöter vi nästan alltid på honom när vi e ute, han e för rolig!

IMG-20121215-WA0000 IMG-20121215-WA0002Innan Jullov01 Innan Jullov02 Innan Jullov04 Innan Jullov05 Innan Jullov07

Det blev Christian’s för pizza sen i alla fall! Var där o dit kom Justin också. Nick o Bryan kom också dit sen å några vänner till dem, Aaron o Andrew tror ja? xD Snackade där ett braa tag o när Matt var off work kom han dit en liten stund också. Det slutade med att vi gick med Aaron o Bryan o chillade i deras lägenhet o en polare till dem, Chad kom också. Satt där o snackade lite över en timme. Aaron hade en hund, Benji, sååå söt men jobbig, fortfarande valp.. 😛 Vi fick skjuts till vår bil sen o vi åkte hem till Pau för att få några timmars sömn.

Lördagmorgon beger vi oss till Harrisonburg, cirka en timme med bil. Åkte upp dit o bokade tattoo-tid!! 😀 I januari, den tredje!! Längtar! Vi åt sen på Jack Browns, typ godaste hamburgarna ever 😉 Drog till ett mall i hopp om att inhandla julklappar men blev typ att vi köpte varsin bara så har några kvar.. Varför ska det vara så svårt att fixa i tid?? Haha.

Några bilder från vår biltur upp till Harrisonburg och hem. Jag fullkomligt älskar Virginia o bergen här!

IMG-20121216-WA0006 IMG-20121216-WA0003

Vi kom hem till mig runt 5.30pm o då tog vi båda en dusch medan Chris lagade middag, blev hemmagjord sushi! jag är inget big fan av det men det här var typ en bra ”start” för nybörjare eller hur man ska säga 😉 Gott var det!

Vi gjorde oss sen iordning o lite efter 9pm stack vi hemifrån, Mötte Ajamu utanför Christians o skulle gå till en pregame, gick lite smått vilse först för Ajamu hade aldrig varit där 😛 Kom dit tillslut men då var hans polare som skulle varit där borta, haha. Men det var två andra killar där så vi snackade med dem ett bra tag där o senare kom hans polare, Erik. Då visar det sig att han e svensk!! 😀 Eller ja, halvsvensk, hans mamma är svensk o kommer dessutom från Kågeröd o hans mamma hade pluggat på Lunds universitet! Så himla kul! Han hade ju amerikansk brytning på sin svenska o kanske inte bäst på det men han kunde tala det, han sa han förstår bättre än han kan prata själv.

Lite juliga var vi tvungna att va 😉

IMG-20121216-WA0002

När vi varit där ett bra tag drog vi vidare till en fest på Granmarc, hittade lägenheten tillslut o där var festen igång. Var inte där allt för länge dock, inte den roligaste. Drog vidare till ”business school” fest, Ajamu pluggar business o kände en del där så gick förbi o sa hej, roligt folk 😀 Därefter blev det The Corner som vanligt, blev No.3 som vanligt o det var betydligt mer folk där nu än fredagen, awesome! 😀 Hängde där resten av kvällen o träffade en del man känner, när det stängde så chillade vi utanför Trinity ett tag, träffade fler vi kände bland annat Luke, football-spelare o sen några nya människor också. Blev bjudna på en fest i Virginia Beach i januari, haha! Hur jäkla sjukt är inte det, får la se om vi kan åka  😉

Innan Jullov6 Innan Jullov4 Innan Jullov3 Innan Jullov

Christian’s som vanligt, betyyyydligt mycket mer folk än fredagen, helt packat där xD

IMG-20121216-WA0001

En del man kände där som vanligt o Samir var med oss också som vanligt, haha. Efter ett tag kom Matt dit också, han jobbade denna kväll också så han kom senare. När vi chillade utanför Christians senare med ett stort gäng, då kommer Kyler, en av soccer-killarna med en polare till honom. Snackar med honom o vi snackar om efterfest etc. Han säger han kan ha det men så säger han flera gånger att han ska gå till Trinity o vi möts vid hans ställe, vi bara ”Kyler, everything’s closed!” så upprepar han sig om o om, hahah han va fucked up xD Vi började gå mot hans ställe men sen sa Matt att det kanske var något o hans frathus så vi gick dit istället men dock var det inget där men vi orkade inte göra annat så stannade där haha 😛

Söndag, åker hem till Pau o sover några fler timmar, åkte iväg o småhandla lite. På kvällen följde jag med henne till hennes Cluster-meeting, alltså det mötet man har med alla andra au pairer en gång i månaden. När man är med andra au pairer känner man sig riktigt grym på engelska kan jag säga, haha. Dock har vi kanske en liten fördel eftersom vi i stort sett hänger med amerikanska ungdomar varje helg också 😉 Men Skandinvien är verkligen bättre på engelska..

Efter mötet i alla fall skjutsade Pau hem mig o det blev i säng tidigt för jag var helt slut efter helgen xD

Annonser