Godmorgon!

Igårkväll var galet som det alltid är när trion Team Sweden är tillsammans 😉 Var inte riktigt planerat men det blev UVA igår. Först skulle vi käka sådär runt 10pm, på Chipotle, men så stängde dem. Då gick vi till Burger King, hade dem också stängt förutom Drive thru. Tillbaka till bilen, tog drive thru, tillbaka till Chipotle o satte oss på deras uteservering o åt xD Just det, på väg in mot C’ville var ja med om det mest äckliga någonsin. Vi hade helljus på o rätt var det e slutar dem fungera, inga lampor vid vägen eller nått så det blev helt pitchblack!! Sjuukt läskigt, såg ingenting. Sån tur var så var det inga bilar så Paulina bromsa jue. Sen kom dem tillbaka, tydligen är det något glapp på helljuset men inte halvljuset..

I alla fall, körde till UVA, var lite otaggade på att festa, jag skulle bli avsläppt hemma vid 5am o Frida o Paulina skulle till Baltimore för weekendclass som började 8am. Vi körde dit o kollade o såg några fester. Blev till o med stannade av polisen där, men det var bara för att vo hade tydligen fel ljus på när vi körde, vi fixade det! Hittade tillslut en parkering, bytte kläder utanför haha xD Gick bort till festen, var typ kö o vi bara hur ska vi komma in? Frågade några killar om dem visste något för det såg först ut som dem hade lista. Vi gick fram, han vakten bara ”whats up?” Vi bara ”We’re swedish” hahahah. Typ så i alla fall, han trodde oss först inte men när vi snackade så han blev han nog lite chockad 😉 Vi kom in o fixade in 2 random killar också i kön xD Seriöst, att va svensk o blond här äger! Var ballt ställe, inne i huset var det något annorlunda ljus så vårt blonda hår lös som fan o alla bara stirra nästan! Fick en del uppmärksamhet om man säger så.. Det e så jäkla kul när folk inte tror på en att man e svensk o när man börjar snacka på svenska dem ”whooa..” 😛 Var vid det huset ett tag, spela lite beer pong o tillslut drog vi vidare till nästa hus.

Liiite svårare att ta sig in vid nästa hus, dem ville se student ID o skit men vi bara ”We’re from Sweden, we come here to party”, sa vi till ena killen. Han sa till oss you ”lost” you’re ID right 😉 För att vi skulle komma in o sa till den andra, ”they’re okay”. Awesome! Spela lite beer pong, lite flip cup, lite Swedish House Mafia spelade så det fick vi jue dansa till 😉 Det dog ut runt 2am, det är tydligen någon regel dem har typ, för poliser o allt sånt, att musiken måste sluta vid 2am eller nått sånt.. Lite tråkigt dock!

Vi gick mot The Corner, massa folk för nattmat där. Snacka med lite random folk, träffa en av dörrvakterna från en av klubbarna/barerna, najs! Vi gick mot Samir’s place och påvägen dit hittar vi honom vid några bilar o chillar med en polare. Vi hade snackat med honom innan o han hade typ efterfest men när vi kom dit var det mörkt, 2 killar crashade på soffan o herregud vad en kille blev lack! Vi satt där o snacka o skulle se om han levde o han bara ”get the f*ck out bla bla bla”, idiot.. Vi chilla på Samirs rum men bestämde oss för att vi skulle gå mot bilen o köra lite tidigare än planerat, 4am. Klockan var typ 2.30am, vi började gå mot bilen som var en stor bit bort. På vägen dit går en kille bakom oss först o sen kommer han upp bredvid oss o vi börjar snacka med honom Fråga vart han skulle o vi klaga över att fester här dör ut helt tidigt. Han bara häng med dit jag ska, typ efterfest eller vad man ska kalla det. Kom dit o träffa ett nytt gäng med folk. Asså de e så galet, bara stöter på någon på vägen o vips så har man träffat ett helt nytt gäng med folk o nya kontakter 😉 Dem va imponerade över att vi var svenska, plus alla tycker det e så jäkla kul när vi säger ”We just come here to party” när dem frågar om vi går på UVA, så jävla kul! 😀 Gick ut o kasta lite amerikansk fotboll o sen var vi tvugna att gå mot bilen. Blir nog fest med nästa gång, efter Frida o Paulinas trip till Cancun..

Blev stoppade av polisen en ANDRA gång, vi bara vafan e det med oss idag.. Tydligen hade en av ”the headlights” på bilen gått sönder så vi körd med en bara xD Tack o lov ingen böter. Poliserna här e faktiskt riktigt trevliga! Kom till mitt place runt 5am, var tvungen att flytta min bil för det skulle komma någon o fotografera huset tidigt på morgonen. Anledningen är till att vi förmodligen kommer flytta, antagligen nästa år nån gång till Northern Virginia, vet inte exakt var i norra men mer norrut i alla fall, närmare D.C.

 

Polisen..:

Nu sitter jag här, har ätit frukost o ska jobba lite från o med 2pm just för att jag hade två halvdagar i veckan 🙂

Har några souvenirer, ett ”hawaii-halsband”, ett nytt armband, hittade det xD plus märken på händerna från frat-houses 😛

Annonser