Idag var det såååå härligt väder kan jag säga! Precis som sommar 😀 ångrar att jag inte tog med mig några shorts :/ Jaja, riktigt gött i alla fall!

Idag gick vi till Colosseum, var så där 10-15 minuters promenad från vårt hotell så hotellet har perfekt läge 😉 Vi gick en guidning runt där, riktigt maffigt att se det och vara där inne, att föreställa sig att gladiatorer har krigat där inne mot varandra, att kejsare och de som styrt har suttit där inne, ganska maffig känsla tycker jag i alla fall..

Efter det fick vi liten tid över att kolla runt lite själva och ha lite paus, köpte lite små grejer under den tiden. Därefter mötte vi upp en annan guide som skulle visa oss Palatinen och även en del av Forum Romanum, vilket också var riktigt häftigt. Ett av palatserna som var där för länge sedan och ruiner av det har varit 2000 meter långt, det är 2km långt!! Ganska sjukt att tänka… Även det var en maffig könsla att se det dem kunde konstruera då, så höga och invecklade byggnader på den tiden..

Ikväll var vi inne vid Fontana di Trevi igen och köpte lite riktigt italiensk glass och han som jobbade där kunde lite svenska, lite kul där haha 😀

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Annonser